SIS Leisure Group

Medewerker huishoudelijke dienst M/V – oproep

  • Rucphen en Roosendaal
  • Oproep
Direct solliciteren

  • Opleidingsniveau N.V.T.
  • Uren per week Oproep

Ben jij een gastgericht persoon met een flexibele instelling, aan inzet geen gebrek en loyaal naar de organisatie? Stel jij je graag dienstbaar op en ben je op zoek naar een baan in een uniek bedrijf? Dan is SIS Leisure Group op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

SIS Leisure Group is de overkoepelende naam van de bedrijven: Skidôme Rucphen, Skidôme Terneuzen, IceKart Rucphen en Indoor Skydive en beschikt over het keurmerk “beste werkgever 2017-2018”. SIS Leisure Group weet zich goed te onderscheiden van andere spelers, met het totaalpakket van activiteiten dat wij kunnen aanbieden voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, incentives en sporters.

Meer informatie over onze bedrijven vind je op www.skidome.nl, www.icekartrucphen.nl en www.indoorskydive.com.

Deze vacature is voor onze locaties in Rucphen en Roosendaal. SIS Leisure Group is ambitieus en wil doorgroeien in Nederland en de Belgische markt verder betreden. De organisatie is altijd in beweging, je moet het leuk vinden om te anticiperen en in te springen op veranderingen.

Wat doet een medewerker huishoudelijke dienst binnen SIS Leisure Group?

Als medewerker huishoudelijke dienst ben je er verantwoordelijk voor dat alle ruimtes in en om het pand hygiënisch schoon zijn volgens vastgestelde regels en wetten. Je werkt voornamelijk in de ochtend en minimaal 1 weekenddag; enige flexibiliteit is dus gewenst.

Let op: het betreft een functie op oproepbasis.

Dat betekent in de dagelijkse praktijk:

– Schoonmaken van kantoren & sanitaire ruimtes
– Ramen zemen
– Kantine en koffieapparatuur schoonmaken
– Dweilen
– Afstoffen
– Stofzuigen

Wat vereist deze functie van jou?

– Ervaring met soort gelijk werk is gewenst
– Algemene kennis op het gebied van schoonmaak/onderhoud
– Zelfstandigheid
– Verantwoordelijkheid
– Efficiëntie
– Accuratesse

Wie ben jij?

– Je wilt graag deel uitmaken van het leukste bedrijf van Nederland;
– Je voldoet aan de genoemde competenties en vaardigheden;
– Gastgerichtheid zit in je natuurlijke aard;
– Je hebt geen 9-5 mentaliteit;
– Affiniteit met de wintersport en/of vrijetijdssector is een grote pré.

Het betreft een functie met seizoensinvloeden, waarbij variabele diensten horen. Deze diensten kunnen overdag, in de avond, in het weekend als op een feestdag vallen. Dit is een beknopte weergave van een uitgebreid functieprofiel, indien gewenst mailen we jou het volledige profiel.

Is dit iets voor jou?

Ga jij de uitdaging aan? Stuur dan je CV met motivatiebrief, ter attentie van Daniёlle Laurijsse, naar personeel@sis-leisuregroup.nl.

SIS Leisure Group doet onze werving zelf, wij stellen het op prijs als bedrijven/bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze vacature ongevraagd hun diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden merken wij als directe en persoonlijke sollicitaties, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

ja