SIS Leisure Group

Back- en frontoffice medewerker

 • Roosendaal
 • Parttime
Direct solliciteren

 • Opleidingsniveau MBO
 • Uren per week 32
 • Maandsalaris Marktconform

Ben jij een gastgericht persoon met een flexibele instelling, aan inzet geen gebrek en loyaal naar de organisatie? Stel jij je graag dienstbaar op en ben je op zoek naar een baan in een uniek bedrijf? Dan is SIS Leisure Group op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

SIS Leisure Group is de overkoepelende naam van de bedrijven: Skidôme Rucphen, Skidôme Terneuzen, IceKart Rucphen en Indoor Skydive en beschikt over het keurmerk “beste werkgever 2017-2018”. SIS Leisure Group is per 1 februari 2019 onderdeel van SnowWorld. SIS Leisure Group weet zich goed te onderscheiden van andere spelers, met het totaalpakket van activiteiten dat wij kunnen aanbieden voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, incentives en sporters.

Skidôme is het eerste indoor ski en snowboard centrum in Nederland centrum met échte sneeuw. Met onze vestigingen in Rucphen en Terneuzen bedienen wij zowel de Nederlandse als Vlaamse markt. Jaarlijks komen er vele gasten op onze locaties voor ski- en snowboardcursussen, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten of een dagje wintersportplezier met het hele gezin. IceKart Rucphen is de eerste en enige permanente indoor ijskartbaan van Europa waar je kunt karten op echt ijs. Een unieke en originele activiteit om te beleven en te ervaren. IJskarten doe je in speciale elektrisch aangedreven karts voorzien van spikebanden. Tijdens een drift sessie glijd je over het ijs en maak je bochten door te driften. Alles draait dus om timing en behendigheid, maar vooral om de fun! Indoor Skydive Roosendaal is het eerste indoor skydive center van de Benelux. Met het indoor skydiven bieden wij een uniek product in de leisure branche. Bij ons beleef je het gevoel van een skydive, maar dan indoor. Daarnaast biedt Indoor Skydive Roosendaal als eerste en enige in de Benelux de mogelijkheid om te indoor skydiven met een VR bril. Hiermee voel je niet alleen hoe het is om uit een vliegtuig te springen, je ziet het ook!

Meer informatie over onze bedrijven vind je op www.skidome.nl, www.icekartrucphen.nl en www.indoorskydive.com.

Deze vacature is voor onze locatie in Roosendaal. SIS Leisure Group is ambitieus en wil doorgroeien in Nederland en de Belgische markt verder betreden. De organisatie is altijd in beweging, je moet het leuk vinden om te anticiperen en in te springen op veranderingen.

Wat doet een Back Office Medewerker binnen de SIS Leisure Group?

Als back office medewerk(st)er ben je het aanspreekpunt van de vier bedrijven. Je werkzaamheden bestaan uit het informeren, telefonisch verkopen en administratief afhandelen van reserveringen voor al onze bedrijven.

Wat doet een Front Office Medewerker binnen de SIS Leisure Group?

Je bent als gastvrouw/ heer het visitekaartje van het bedrijf een goede service staat hierbij dan ook hoog in het vaandel. Binnen deze functie zijn gastvrijheid en vriendelijkheid dan ook het uitgangspunt. Je bent het aanspreekpunt voor gasten, collega’s, leidinggevende en directie. Je houdt je bezig met face 2 face verkopen, inboeken en administratief en financieel afhandelen van losse verkopen en reserveringen.

Dat betekent in de dagelijkse praktijk voor de back office:

– Proactief verkopen van alle producten, arrangementen en aanbiedingen.
– commercieel verantwoord en pro actief informeren van de gast over producten, arrangementen, mogelijkheden, aanbiedingen en werkwijze binnen de SIS Leisure Group, met als doel een optimaal verkoopresultaat te bewerkstellingen.
– reserveren in boekingssysteem van alle verkochte producten, arrangementen en aanbiedingen.
– iedere verkoop en reservering dient 100% administratief en financieel afgehandeld te zijn: iedere reservering wordt schriftelijk bevestigd aan de gast.
– de gast staat altijd centraal, iedere hulpvraag (direct of indirect) wordt pro actief, commercieel en optimaal beantwoord.

Dat betekent in de dagelijkse praktijk voor de front office:

– Je bent verantwoordelijk voor commercieel verantwoorde afhandeling van alle aanvragen en verzoeken van de gast, speelt hier zelf een pro actieve rol in.
– Je bent verantwoordelijk voor de volledige financiële afhandeling van alle verkopen en reserveringen in het kassasysteem.
– Je bent verantwoordelijk voor ontvangst en begeleiding van gasten conform de daarvoor, door de organisatie, vastgestelde normen.
– Verantwoordelijk voor de volledige administratieve afhandeling van alle verkopen van reserveringen en losse inloop.
– Je bent inzetbaar voor diverse hand- en spandiensten binnen het pand, of verschillende afdelingen.

Wat vereist deze functie van jou?

 • Wonend binnen een straal van 30 km rondom Roosendaal
 • Minimaal opleidingsniveau: MBO niveau 4, bij voorkeur in de vrijetijdssector. Niveau 3 is eventueel bespreekbaar.
 • Luisteren
 • Commercieel
 • Besluitvaardig
 • Stressbestendig
 • Accuraat
 • Plannen en organiseren
 • Oplossingsgericht

Wie ben jij?

– Je wilt graag deel uitmaken van het leukste bedrijf van Nederland;
– Je voldoet aan de genoemde competenties en vaardigheden;
– Gastgerichtheid zit in je natuurlijke aard;
– Je hebt geen 9-5 mentaliteit;
– Affiniteit met de wintersport en/of vrijetijdssector is een grote pré.

Het betreft een functie waarin de nadruk ligt op backoffice werkzaamheden. Het is een functie met seizoensinvloeden, waarbij variabele diensten horen. Deze diensten kunnen overdag, in de avond, in het weekend als op een feestdag vallen. De uren zullen verdeeld worden over 4 a 5 dagen per week.

Dit is een beknopte weergave van een uitgebreid functieprofiel, indien gewenst mailen we jou het volledige profiel.

Is dit iets voor jou?

Ga jij de uitdaging aan? Stuur dan je cv met motivatiebrief, ter attentie van Daniёlle Laurijsse, naar personeel@sis-leisuregroup.nl. De sluitingsdatum van deze vacature is 15 maart 2019.

SIS Leisure Group doet onze werving zelf, wij stellen het op prijs als bedrijven/bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze vacature ongevraagd hun diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden merken wij als directe en persoonlijke sollicitaties, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

ja