SIS Leisure Group

Back- en frontoffice medewerker – 20-32 uur

Back- en frontoffice medewerker – 20-32 uur SIS Leisure Group https://www.werkenbijsisleisuregroup.nl
 • Roosendaal
 • Parttime
Direct solliciteren

 • Opleidingsniveau MBO
 • Uren per week 20-32
 • Maandsalaris Marktconform

Ben jij een gastgericht persoon met een flexibele instelling, aan inzet geen gebrek en loyaal naar de organisatie? Stel jij je graag dienstbaar op en ben je op zoek naar een baan in een uniek bedrijf? Dan is SnowWorld op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

SnowWorld is met haar vijf indoorski faciliteiten in Nederland (Zoetermeer, Landgraaf, Amsterdam, Rucphen en Terneuzen) en een 25% belang in een indoorski faciliteit in Duitsland (Neuss), één van de leidende ondernemingen ter wereld in deze industrie. Naast de indoorski faciliteiten is SnowWorld eveneens exploitant en eigenaar van een indoor Skydive faciliteit in Roosendaal en een permanente indoor icekartbaan in Rucphen.

Deze vacature is voor onze locatie in Roosendaal.

Wat doet een backoffice medewerker binnen de SIS Leisure Group?

Als back office medewerker ben je het aanspreekpunt van de vier bedrijven. Je werkzaamheden bestaan uit het informeren, telefonisch verkopen en administratief afhandelen van reserveringen voor al onze bedrijven. Dat betekent in de dagelijkse praktijk voor de back office:

– Proactief verkopen van alle producten, arrangementen en aanbiedingen.
– commercieel verantwoord en pro actief informeren van de gast over producten, arrangementen, mogelijkheden, aanbiedingen en werkwijze binnen de SIS Leisure Group, met als doel een optimaal verkoopresultaat te bewerkstelligen.
– reserveren in boekingssysteem van alle verkochte producten, arrangementen en aanbiedingen.
– iedere verkoop en reservering dient 100% administratief en financieel afgehandeld te zijn: iedere reservering wordt schriftelijk bevestigd aan de gast.
– de gast staat altijd centraal, iedere hulpvraag (direct of indirect) wordt pro actief, commercieel en optimaal beantwoord.

Wat doet een frontoffice medewerker binnen de SIS Leisure Group?

Je bent als gastvrouw/heer het visitekaartje van het bedrijf een goede service staat hierbij dan ook hoog in het vaandel. Binnen deze functie zijn gastvrijheid en vriendelijkheid dan ook het uitgangspunt. Je bent het aanspreekpunt voor gasten, collega’s, leidinggevende en directie. Je houdt je bezig met face 2 face verkopen, inboeken en administratief en financieel afhandelen van losse verkopen en reserveringen. Dat betekent in de dagelijkse praktijk voor de front office:

– Je bent verantwoordelijk voor commercieel verantwoorde afhandeling van alle aanvragen en verzoeken van de gast, speelt hier zelf een pro actieve rol in.
– Je bent verantwoordelijk voor de volledige financiële afhandeling van alle verkopen en reserveringen in het kassasysteem.
– Je bent verantwoordelijk voor ontvangst en begeleiding van gasten conform de daarvoor, door de organisatie, vastgestelde normen.
– Verantwoordelijk voor de volledige administratieve afhandeling van alle verkopen van reserveringen en losse inloop.
– Je bent inzetbaar voor diverse hand- en spandiensten binnen het pand, of verschillende afdelingen.

Wat vereist deze functie van jou?

 • Wonend binnen een straal van 30 km rondom Roosendaal
 • Minimaal opleidingsniveau: MBO niveau 4, bij voorkeur in de vrijetijdssector. Niveau 3 is eventueel bespreekbaar.
 • Luisteren
 • Commercieel
 • Besluitvaardig
 • Stressbestendig
 • Accuraat
 • Plannen en organiseren
 • Oplossingsgericht

Wie ben jij?

– Je wilt graag deel uitmaken van het leukste bedrijf van Nederland;
– Je voldoet aan de genoemde competenties en vaardigheden;
– Gastgerichtheid zit in je natuurlijke aard;
– Je hebt geen 9-5 mentaliteit;
– Affiniteit met de wintersport en/of vrijetijdssector is een grote pré.

Het betreft een functie waarin de nadruk ligt op backoffice werkzaamheden. Het is een functie met seizoensinvloeden, waarbij variabele diensten horen. Deze diensten kunnen overdag, in de avond, in het weekend als op een feestdag vallen. De uren zullen verdeeld worden over 4 a 5 dagen per week. Dit is een beknopte weergave van een uitgebreid functieprofiel, indien gewenst mailen we jou het volledige profiel.

Is dit iets voor jou?

Ga jij de uitdaging aan? Stuur dan je cv met motivatiebrief, ter attentie van Marijke Jochems naar personeel.roosendaal@snowworld.com.

SIS Leisure Group doet onze werving zelf, wij stellen het op prijs als bedrijven/bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze vacature ongevraagd hun diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden merken wij als directe en persoonlijke sollicitaties, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

ja